Gull og grønne skoger

Det er godt å dra med seg litt farger inn i høstmørket. Jeg har alltid vært svak for grønn, og denne høsten seiler jeg faktisk opp som litt trendy - grønt er, sammen med blått og rødt en av høstens hiter. 

Elsker både form og farge på denne grønne vasen fra Hobbs. Og se på det nyinnredede hotellrommet på Grand Hotel, her illustrert av Elle Decoration! Mønster - og materialmiks i herlig blanding. 

Gull er høstens andre hit. Jeg har nettopp bestilt denne lysestaken/vasen fra Hviit, sammen med litt annet stæsj - og gleder meg til jeg kan glamme opp stua litt. Eksperimentet i høst blir å kombinere gull og glitter med nordisk nøkternhet. Jeg ser for meg at det blir finfint!

Fikk helt hjertebank da jeg så gullputen under (også fra Hviit), men dessverre var den utsolgt.... Et lite plaster på såret er at jeg kom på gullpaljett-toppen  som bare samler støv- den skal straks forvandles til en pute :) Søtt limbånd fra Fine Little Day

Kommentarer

 1. Gullvasen minner meg om en tid...... retro kanskje?
  Grønt er skjønt :)
  Takk for titten!

  SvarSlett
 2. Ja, er det ikke litt tidlig 90-tall? :) Jeg skal sjekke i kjelleren om ikke det finnes mer i samme kategori :)

  SvarSlett
 3. Hei:)
  Fekk anbefalt bloggen din og då måtte eg jo ta ein titt innom bloggen din og så flott blogg du har,måtte legge meg til følger og så skal eg få deg på blogglista mi:)
  Grønt og gull er begge veldig fint,har sett den puta eg og men fant ut at eg hadde ei gull pute på loftet så den får me ta ned:)så søtt limband!
  Ein flott dag til deg;)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Hei, Lillian! Så hyggelig at du liker bloggen min! Jeg er jo fortsatt veldig fersk - og føler meg frem litt, både når det gjelder hva jeg skal skrive og hvordan det skal skrives. Takk for at du følger - og nå skal jeg jammen inn og kikke litt på din blogg! :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Det er veldig stas med kommentarer, så legg gjerne inn et lite "Hei" :)

Populære innlegg