Ta naturen inn!

Utsikten fra kjøkkenvinduet
Jeg er en av de privilegerte som har høstferie - og deler av den tilbrakte jeg på foreldrene mines sted, en gammel seter fra 1700-tallet, plassert i en av Hedmarks sentrale skoger...

Vi var en tur på Skogmuseet og der hadde en lokal kunstner stilt ut sine arbeider i tre. Jeg ble så inspirert av en av hans vegghengte skulpturer at da jeg kom tilbake til foreldrene mine, tok jeg med meg en kraftig sag og dro til skogs. Målet var å finne en del av et tre som hadde flere, tette grener.

Så tenkt, så gjort. Jeg fant noe som egnet seg, skar det ned - tok det med tilbake. I tillegg fant jeg en vakker bjerkestamme jeg nok finner en fin plass til et sted. Resten av ettermiddagen brukte jeg på å barke og pusse for å få fram treverket. Planen var å male det hvitt, men da jeg så den nydelige, hvite fargen av selje, bestemte jeg meg for å bevare den trehvite fargen. Jeg tror det blir en fin kontrast til  de eggehvite veggene i stua.Vel hjemme, gjorde jeg noen søk etter fugler - tanken min var nemlig å plassere noen hvite fugler på den fine grenen. I nettbutikken til Lune hjem, fant jeg det jeg lette etter. Se på dette søte funnet!

Deilig syssel i ettermiddagssola på tunet
Så, nå venter jeg i spenning på postmannen - og gleder meg til å gjøre ferdig grenprosjektet mitt. Tror det blir ganske så fint - og hvis du følger med på denne siden, vil du sikkert se den fiks ferdig om en stund.
Vakkert og værbitt

Kommentarer

 1. Gratulerer med blogg og legger meg til som følger :) grønt og hvitt er så pent sammen.

  Så moro at du var litt Askeladden i høstferien :)

  Ønsker deg en flott helg !

  Klem Monica/Fru Sjøakersperler

  SvarSlett
 2. Så hyggelig at du vil følge! :) Nå må jeg ta en titt på din blogg også :) Ha en god helg! Hilsen Heidi

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Det er veldig stas med kommentarer, så legg gjerne inn et lite "Hei" :)

Populære innlegg